Onze pakketten

Voor onze module "VvE beheer" kunnen wij verschillende pakketten aanbieden waardoor er voor ieder wat wils is. Sluiten de pakketten niet volledig aan op uw wensen dan kunt u contact met ons opnemen en nemen wij graag uw wensen samen door om te kijken of we een pakket op maat kunnen maken. 

Onze pakketten: 

Techniek basis: Hierbij voeren wij enkel de basis principes van technisch beheer uit zoals 24/7 bereikbaar voor storingen (dagelijks onderhoud), jaarlijks advies aan de vergadering voor uit te voeren groot onderhoud voor dat betreffende jaar, jaarlijks bijwerken meerjaren onderhouds begroting, verwerken van facturenstroom onderhoudspartijen, adviseren t.b.v. onderhoudscontracten en het aansturen en toezicht houden op onderhoudspartijen bij de uitvoering van werkzaamheden. 

Techniek compleet: Hierbij voeren we de module "techniek basis" uitgebreid met begeleiding groot onderhoud (jaarlijks en opdrachten boven de € 5.000,00). Met dit pakket weet de VvE op voorhand altijd wat ze jaarlijks aan beheersvergoeding kwijt is en staat u dus nooit meer voor verrassingen. Hiervoor is echter wel op voorhand een goede meerjaren begroting noodzakelijk om te kunnen bepalen wat de contractprijs wordt. Indien deze niet aanwezig is of niet volledig kunnen wij dit pakket niet aanbieden. 

Techniek + administratief: Dit betreft een volledig pakket van zowel technisch als administratief beheer. Dit pakket is het meest gekozen pakket omdat de VvE dan verzekerd is van een compleet beheer incl. bewaking van de financiële situatie en geldstromen. Hierbij worden de jaarstukken door ons verzorgd en wordt de jaarrekening door een accountant opgesteld en ondertekend. Hierin zijn we redelijk uniek! 

Indien u interesse heeft in een van onze pakketten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. 


het Spanjaardsgat te Breda